Předposlední potvrzená kapela jsou punkáči The Fialky z Prahy! Jejich český texty Vás chytnou hned od začátku a po koncertě bude vysílení z neskutečnýho poga. Proto neváhejte a poslechněte si jejich songy na bandzonu a doražte na meatfly bm(X)treme fest 2011! Dole v článku naleznete dva jejich klipy a bio z roku 2010.

Rok 2010 – Tento rok kapela slaví deset let své existence! V březnu vychází u domácího labelu PHR 6 nových skladeb na vinylovém sedmipalci, z kterého čtyři, postupně vypouštěné mp3 singly, okupují víc jak dva měsíce první příčky nezávislé Bandzone hitparády. Křty Ep a hlavní oslavy deseti let pak probíhají v Praze a Bratislavě, kde kapelu doprovází legendární polská, punk77, kapela Bulbulators, společně s neméně legendární slovenskou Zónou A. V roce 2010 bylo odehráno něco přes padesát koncertů, což už je několik let pro kapelu standart, z toho proběhlo sedm koncertů na Slovensku, tři v Polsku (Cerwionka, Varšawa, Krakow) a jeden v Rakousku.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

Probíhá také již tradiční brázdění letních festivalů pod názvem „Rebel klaun na letních festech“ kterému se nevyhnuly ani takové akce, jako MightySounds, nebo slovenský TOP fest. Na podzim pak kapela koncertuje v Bratislavě po boku Markyho Ramona a v Praze se Sham69. Konec roku pak zakončuje skvělé vystoupení ve vyprodaném pražském Matrixu, v rámci naší Kidsandheroes X-mas punkrock show. Krom toho kapela na podzim vypustí sérii tří videoklipů na písničky z EP které natočilo CHV studio. Dále také vychází množství rozhovorů a recenzí na 7EP, jak na domácích punkových a rockových webech tak i v časopisech, což platí i pro Polsko a Slovensko. Nějaké recenze dokonce vyjdou i v Německu, Kanadě, nebo Japonsku kam bylo, kromě zemí, kde pravidelně koncertujeme (CZ/SK/PL), prodáno nejvíc kusů EP:)

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

http://thefialky.cz/

http://bandzone.cz/thefialky/

http://www.facebook.com/pages/The-Fialky/254625570208?ref=mf

 

Leave a Reply

Comment Spam Protection by WP-SpamFree